free hit counter
Winner

Winner Tradition


Dit is een klassieke schietbril met vele voordelen en geschikt voor alle schietsporten. Licht van gewicht en zeer comfortabel, een speciaal ontworpen frame, de lenshouder is tot op een millimeter nauwkeurig verstelbaar op het frame en de siliconen neusbrug is in hoogte verstelbaar.

winner_tradition

Winner Shooting Star II


De Winner Shooting Star II is een bril waarin de optische aanpassingen van het oog optimaal verwerkt kunnen worden. Zowel de normale brilcorrectie als de schietbrilcorrectie kunnen in deze bril worden verwerkt, zelfs de multifocale en bifocale brillenglazen. De bril wordt inclusief een afdekplaatje en een kunststof brillenetui geleverd. Voor de glasrandhouder kan 25 of 35 mm gekozen worden.

winner_tradition

Winner Shot


Deze bril is ontwikkeld voor de actieve schietsportdisciplines zoals parcours, steelplates etc. Maar deze bril is ook uitstekend geschikt als schietveiligheidsbril op uw brilcorrectie. Zeer goed te gebruiken bij de jacht, kleiduivenschieten zowel bij trap als skeet. Zelfs biljarters gebruiken deze uitvoering graag omdat het brillenglas flink hoog in de bril gemonteerd zit. De zijdelingse afdek is een must, bij jacht en hagelschieten.

winner_tradition

Winner Shooting Star I


Deze bril heeft een geïntegreerde leescorrectie van + 2.25 dpt. Zonodig kan deze door de schietbrilspecialist aangepast worden op uw brilsterkte. Ook hier is de keuzen voor de glasrandhouder voor het schietcorrectieglas 25 of 32 mm. Ook deze bril wordt met een afdekplaatje en etui geleverd.

winner_tradition

Winner Colt


Dit is een klassieke schietbril bedoeld voor skeet, gevechtssituaties, precisie pistool competitie en kleiduivenschieten. De grote glazen geven een groot gezichtsveld en worden gebruikt als veiligheidsglazen met polycarbonaat lenzen en als speciaal gekleurde glazen voor contrastverhogende werking.

winner_tradition

Winner Jagd – hunting


Deze bril heeft speciale grote glazen voor een groter gezichtsveld. Het frame geeft geen hinder en leidt het richtende oog niet af. Getest door jagers en speciaal aanbevolen voor wijde vlaktes.

winner_tradition
Ontwerp en realisatie: PROFILOOK