free hit counter
Knobloch

Knobloch K1


Dit topmodel is het resultaat van meer dan 50 jaar doorontwikkeling in schietbrillen. De K1 is voor alle disciplines geschikt. Deze schietbril heeft in een hoogte verstelbare neusbrug (van 35 tot 50 mm hoog) en is leverbaar met kleine (23 mm) of grote glasrandhouder (37 mm). De schietbril is voorzien van krulveren.

Knobloch K1

Knobloch K1-P


Dit topmodel is gelijk aan de K1 maar deze schietbril is speciaal aangepast aan het pistool schieten. Het instelbereik van de neusbrug is van 30 tot 40 mm, omdat de schietbril bij het pistool schieten niet zo hoog hoort te zitten.

knobloch_k1_p

Knobloch K2


Doordat de neusbrug uit het midden is geplaatst, is de K2 bij uitstek geschikt voor geweer en boogschieten met extreme schiethouding. De schietbril is zowel voor rechts- als linkshandige sportschutters leverbaar en wordt standaard met een 23 mm glasrandhouder geleverd.

knobloch_k2

Knobloch K4


De Knobloch K4 is een schietbril met een hoofdband met daaraan een glasrandhouder 37 mm en een verstelbare neusbrug. Speciaal geschikt voor sportschutters die de krulveren niet prettig vinden. De K4 biedt een prettig draagcomfort en is in grootte verstelbaar d.m.v. klittenbandsluiting. De binnenkant is afneembaar en kan op 30 graden gewassen worden.
De K4 is ook leverbaar met alleen een afdekplaatje (voor sportschutters die geen glascorrectie nodig hebben).

knobloch_k4

Knobloch K5


De K5 is een speciale schietbril voor disciplines zoals skeet, gevechtssituaties, precisie pistool competitie en kleiduivenschieten. De neusbrug is in hoogte verstelbaar. Er kunnen eenvoudig diverse kleurfilters op het montuur bevestigd worden.

knobloch_k5

Zijdelingse afdekplaatjes


Worden gebruikt tegen storende invloeden vanaf de zijkant. Leverbaar in transparant, wit en zwart

knobloch_shields

Afdekplaatjes


Leverbaar in transparant, wit en zwart

knobloch_shields

Irisdiafragma


Leverbaar in 37 en 23 mm.

knobloch_irises

Justeerdiafragma


Leverbaar in 37 en 23 mm in de kleur zwart

knobloch_justeerdiafrgma
Ontwerp en realisatie: PROFILOOK